Jan Zegers is jouw betrouwbare partner in de makelaardij. Bij ons ben je niet alleen aan het goede adres voor een hypotheek maar ook voor de verkoop van jouw woning. Wij geven altijd persoonlijk advies. Bij ons ben je geen nummer, maar een persoon en persoonlijk contact is iets wat ons kantoor omschrijft.

Ons kantoor is laagdrempelig, bestaat uit vader en zoon en we hanteren vaste tarieven inclusief BTW. Tevens zijn wij elke dag bereikbaar van 09.00 - 22.00 uur.

Wij zijn daarnaast duidelijk over onze courtage. Wij rekenen niet in procenten, maar met vaste tarieven. Bij Jan Zegers Makelaardij rekenen we 2.695,- euro inclusief BTW voor de verkoop van jouw woning. Meerwerk is uiteraard mogelijk. Dat bespreken we van te voren en wordt persoonlijk afgestemd. 

Het eerste gesprek is uiteraard volledig vrijblijvend. Plan gerust eens een kennismakingsgesprek met ons in, de koffie staat klaar!

Courtage van een gemiddelde makelaar:

Onderstaand een realistisch voorbeeld van een makelaarscourtage.
De gebruikelijke courtage van een makelaar is normaal gesproken 1 tot 1,35 procent van de verkoopwaarde van de woning. Daarnaast rekent de traditionele makelaar ook een bedrag voor opstartkosten (meestal 695,- euro). Een snelle rekensom leert dat je bij een verkoopwaarde van 350.000,- euro tussen de 3500,- en 4.250,- euro aan courtage kwijt bent exclusief de opstartkosten a 695,- euro. Zo zit je al snel tussen de 4.000,- en de 5.000,- euro aan makelaarskosten.

Bij ons betaal je een van te voren besproken bedrag. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Simpel en helder. Samen verkopen wij jouw woning!