Hoe fijn is het als je alles onder één dak kan onderbrengen. Bij een persoon die al jouw zaken behartigd en opkomt voor jouw belangen. Iemand die mee gaat naar bezichtigingen en de onderhandelingen voert. Iemand die je zorgen uit handen neemt en zorgt dat je een passende hypotheek krijgt voor jouw droomhuis. Iemand die met je mee denkt en je altijd bij zal staan.

Het kopen van een huis is vaak een erg drukke bijkomstigheid. De jungle die de makelaardij heet. Allereerst maakt u de beslissing om te gaan verhuizen. Soms omdat je groter of juist kleiner wilt gaan wonen. Soms omdat ergens een meer passend huis te koop staat en soms helaas ook noodgedwongen. Maar wie helpt je daarbij? Wie zorgt ervoor dat je alles passend krijgt zonder daarvoor teveel te betalen?

Jan Zegers heeft voor jou een mooi 3-in-1 pakket ontwikkeld. Wij bieden de bemiddeling van een hypotheek, de verkoop van je woning én de aankoop van de nieuwe woning aan voor slechts 4.995,- euro. We nemen zo alles uit handen en denken met je mee. Onbezorgd wonen, dat is ons doel.

Uiteraard alles full-service en inclusief BTW. Met gemiddeld een 10 op Advieskeuze.nl zijn wij een mooie toevoeging op de hypothekenmarkt, net als dat wij al sinds 1982 woningaankopen begeleiden.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op!