Jan Zegers Hypotheken & Makelaardij is gespecialiseerd in het aan- en verkopen van woningen en in het bemiddelen van hypotheken. Jan Zegers zelf heeft een verleden in de bouw en is ooit begonnen als metselaar in het familiebedrijf van Zegers Bouw, welke nog steeds met vele vestigingen door heel Nederland te vinden is.

Na verloop van tijd is Jan begonnen met het verkopen van verzekeringen en later kwamen daar ook de hypotheken en aankoopmakelaardij bij. Gezien zijn achtergrond weet hij als geen ander hoe een huis in elkaar steekt en bleek hij al snel een toegevoegde waarde te zijn om als partner mee te nemen naar bezichtigingen en onderhandelingen.

Vanuit de klanten kwam de afgelopen jaren geregeld de vraag of Jan ze kon helpen met de verkoop van het huis. Vaak had Jan ze dan in het verleden al geholpen met de aanschaf van het huidige huis en zo begon het idee serieus te gaan leven. Na zo’n 38 jaar klaar gestaan te hebben voor alle klanten die een verzekering bij hem afsloten werd zijn passie voor het makelen steeds meer uitgebreid en werd Jan Zegers Hypotheken & Makelaardij in het leven geroepen. 

Zo werd ook een samenwerking tussen vader en zoon geboren. Harry was al werkzaam in de makelaardij en hielp zijn vader geregeld met wat kleine klusjes. Naarmate de tijd vorderde begon toch het idee te ontstaan om samen verder te gaan en zich te focussen op de hypotheken, aankoop- en verkoopmakelaardij. Harry is jouw aanspreekpunt betreffende de verkoop van woningen, terwijl Jan zich trouw blijft ontfermen over de hypotheken en de aankoopmakelaardij.

Zou u ook eens willen horen wat vader en zoon voor u kunnen betekenen? Uiteraard is ons eerste kennismakingsgesprek kosteloos en geheel vrijblijvend. Laat u eens verrassen!