Jan verzorgt al sinds 1982 de aankoop van woningen zoals niemand anders dat doet. Hij is ooit begonnen als metselaar bij het familiebedrijf van Zegers Bouw en heeft oog voor detail. Waarom is een aankoopmakelaar in deze tijden zo gewenst? Wat kan hij wat jij zelf niet kan?

Een huis kopen, het lijkt allemaal erg eenvoudig. Je ziet een huis op Funda, je bezoekt een woning en je brengt zeer enthousiast een bieding uit. Maar wie zegt dat dat bod toereikend is? Of het huis wel in goede staat is? En hoe zit het met een koopcontract en de notaris?

Met een aankoopmakelaar als Jan Zegers pak je het iets anders aan. Wij houden nauwgezet contact met de verkopende makelaar zodat je vaak een extra kans krijgt. Waar de ander een bod doet en daarna afwacht of hij of zij het is geworden zijn wij actief bezig voor onze klanten. We zitten er bovenop en we signaleren kansen. Zo weten wij vaak al dat een huis te koop komt, voordat het überhaupt op Funda staat. Wij kijken als een bouwtechnisch specialist naar de staat van een huis en indien er twijfels zijn dan bemiddelen wij bij een bouwkundig rapport. Zo sta je vaak ineens vooraan in plaats van achteraan in de rij en is de kans groter dat je in deze hectische tijd een nieuwe woning kan bemachtigen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Wij rekenen hiervoor slechts 1.295,- euro inclusief BTW. Uiteindelijk betaalt een goede aankoopmakelaar als Jan zich altijd terug!

Hoe we het aanpakken? Wij zijn 100% onafhankelijk en we behartigen alleen jouw belangen. Samen gaan we het aankooptraject in en we zijn erbij als je het huis bezichtigt. Van de eerste bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht begeleiden we jou in de jungle die de makelaardij heet.

Neem gerust eens vrijblijvend contact op met Jan Zegers Makelaardij!